söndag 28 juni 2009

Festligheter.

IMG_4950
IMG_4933
IMG_4921
Första dygnet på 18 månader som jag var barn och man-lös. Då passade jag på omringa mig med festligheter som varade långt in på morgonen.
Skratt, vin och buffy-musikal är allt jag kan säga.

Kojan

IMG_4869
Vi har gjort våran skänk till en koja för A & J att leka i när vi befinner oss i vardagsrummet. Det blev en succé ska jag säga, med trädtyget och de fina rubin-ljusslingorna så är det nog husets mysigaste rum.

Saknaden av internet.

Nu är vi hemma igen efter en veckas semester. Sovmorgnar och Stockholmstripp gjorde det till 7 underbara dagar.
A & J fick sin nu årliga sjuka i Barsta, kanske inte helt lyckat men det gick vägen trots allt.

Vi har fortfarande inget internet med Sara lånar ut sin lilla glocalnet-grej så jag i alla fall kan betala räkningar och flika in med ett och annan inlägg på bloggen.
IMG_4884
Hemmet är uppackat, en dag tog det, familjen Mohlin/Karlsson extendet går inte av för hackor.
IMG_4916
Julian kör sin Dale Cooper-pose och är sjukt nöjd.
IMG_4857
Det rosa köket.
IMG_4958
Min klädkammare.

måndag 22 juni 2009

lördag 20 juni 2009

Hälsning från tystnaden.

Befinner mig just nu i tystnaden, är omringad av hav och kärlek. Vägen hit var en kamp men nu är lugnet i hamn och jag försöker stanna i nuet och inte tänka på planering av sommar-event och annat som rör framtiden.

Om jag vetat att det fanns trådlöst internet här på vissa ställen hade jag nog bloggat bort dötiden men det är nyttigt att vara lite uttråkad ibland. Dessutom lämnade jag kamerasladden hemma vilket i sin tur bidrar till att det bara skulle bli text och det är inte riktigt min melodi.

Men ett bloggtips trots att det talar emot min anti-planering:
http://lovetheclub.blogspot.com/

måndag 15 juni 2009

IPhone

Snabb uppdatering på Davids telefon. Köket är som en dröm, lägenheten är underbar, jordgubbslandet är nu mera mitt, och... Om 2 timmer är jag tandställningsfri!

lördag 13 juni 2009

Bloggpaus.


Hej då på ett tag. Nu blire flytt och i nya läggan finns inget internet på nån vecka. Men sen kommer jag tillbaka med ny energi och tusenmiljoner inlägg.

xoxo

torsdag 11 juni 2009

onsdag 10 juni 2009

Student.

IMG_4695
IMG_4706
IMG_4734
IMG_4786
IMG_4792
Idag tog Davids yngsta bror Anton studenten, vi klädde upp oss och tog bussen 30 minuter norrut för att inta en supergod buffé och ett glas vin.
Nu väntas målning av kök och sen sömn, gud vad jag längtar efter sömn.

Jag glömde kameran, igen.

Igår var vi och köpte färg till lägenheten, och tapet. Det kommer bli fint. Alice i underlandet får vänta ett par år och får lämna plats för en oas av vackra och roliga barnsaker, så som en tapet med slott och gardiner med paraplyer.

Köket blir inte heller mintgrönt som planerat utan en annan pastell, valet av kulör föll på David och han valde rosa. Vi kommer alltså ha ett galet kök, ett galet rosa kök. Jag älskar.

David, Älskar du mig? i så fall, vill du gifta dig med mig?

Förlåt vad sa du? from Teres Mohlin on Vimeo.


Haha.

tisdag 9 juni 2009

och en sak till

Jag hittade gamla bilder på Karin innan cancern tog över henne kropp, jag började gråta. Hon var så fin i sin bikini där på udden, jag minns att hon drog ner hatten för ansiktet när hon såg att jag riktade kameran mot henne, men man ser ändå att hon ler där bakom, åh min finaste Karin vad jag saknar dig.

En av anledningarna till att flyttpackning tar låång tid.

Min käre man här hemma envisas fortfarande med att packa som i ett tetris-spel, organiserat och välplacerat. För mig är det en segfälla, eftersom jag är en sucker för nostalgi tar det evigheter att gå igenom förrådslådorna. Det blir åh vilken fin tid, åh vilket galet hår, åh jag minnas det här hela hela tiden. Just ni sitter jag med en hög av gamla bilder av mig själv, ledsna svartmålade ögon, stor frisyr, rysk prostituerad 15-åring-look och inte att förglömma; hippiekläder och ljuslila hår + ögonbryn i matchande färg.

måndag 8 juni 2009

Det är mycket nu.

Om nån skulle sakna mig så ber jag om ursäkt för min frånvaro. Det är för mycket nu, jobb, flytt, klubb, resor, semester, Buffy som dött och kommit tillbaka, vänner som kommer hem osv. Det flesta sakerna känns extremt roliga men jag har inte mycket tankeverksamhet till övers.

Men jag gör mitt bästa!

fredag 5 juni 2009

Så här går det när man är ensam på en fredagkväll efter kl 20.30

Då börjar man(läs jag)lyssna på töntmusik och blir helt plötsligt sjukt sentimental.

2 dagar med finhet, men i huvudet är det kaos. from Teres Mohlin on Vimeo.

måndag 1 juni 2009

En extremt sliten mamma och en nyklippt August

IMG_4554
När jag jobbade i dimman på söndagen satta David saxen i August långa lugg. Gulligt.

The greatest love of all

IMG_4253
IMG_4490
IMG_4280
IMG_4220
IMG_4229
IMG_4483
IMG_4260
I lördags hade min vän Tessan 30-års kalas i den maffigaste huset öst på stan. Jag fick äta min godaste middag någonsin på den festen. En orgie i vegetarisk italiensk buffé.
Som avslutades med rom-indränkta jordjubbar och choklad, jag var i himlen.

Grill och klubbplanering hos familjen Öberg Danielsson.

IMG_4170
IMG_4174
IMG_4178
IMG_4181
IMG_4183
IMG_4198
Vi dissade hemmet och drog till den finaste trädgården öst på stan för att äta grillad ost. Det var den bästa kvällen med fint sällskap, roliga anekdoter och sen sen natt, eller väldigt tidig morgon.

Lekparksdag.

IMG_4095
IMG_4122
Vi hade lekhäng jag, August, Julian, Sara och Emmy. Vi drack det godaste kahl-kaffet och njöt av livet.